INFO

BIOGRAFIE

Marvelious

Vrijdagmiddag, het weekend lonkt, maar we moeten nog even…Nog heel even…Plannen worden gemaakt, ‘wat gaan we doen’? Onderwerp van gesprek op menig bedrijfsafdeling, campus en in vele whatsapp groepjes.

Voor Marvelious is er komend jaar hopelijk steeds minder tijd om lastminute afspraken te maken voor het weekend. Touren wil deze band waarvan de leden uit Leiden en Brabant komen. Spelen door heel Nederland. Vlieguren maken, kilometers vreten en een breed publiek van muziek,- pop-, danceliefhebbers en partypeople gek spelen.

Met een beetje goede wil (voelt u zich als programmeur vooral aangesproken;)) moet het kunnen lukken. De sterren staan gunstig wat betreft de vijfkoppige formatie. Zo lukte het Marvelious als enige band in de zomer van 2015 om het publiek van de Café Paradiso-serie aan het dansen te krijgen in de grote zaal van de vaderlandse poptempel. Ook op podia van Tivoli Vredenburg in Utrecht, Gebr. de Nobel in Leiden en de Bosuil in Weert speelden ze met hetzelfde opzwepende effect.

Luister, kijk en laat jezelf overtuigen door Marvelious. Heb je een brede muzieksmaak? Grote kans dat deze band een prettige snaar bij je raakt. Marvelious zet met haar overtuigende frontman, enthousiast groovende all-female ritmesectie en een strakke partij toetsenwerk een eigenwijze versie neer van ’80s-, ‘90s- en electropop. Catchy melodieën worden hier en daar gepimpt met soms rauwe gitaarrandjes. Echt underground of pure rock wordt het nooit. En dat wil de band ook niet. Marvelious wil zich onder een breed publiek begeven. Ondertussen hoor je de persoonlijkheid van frontman Rémon Beeftink doorschemeren in de songs, of dit nu in tekst, zijn catchy melodieën of harmonieën is. Avontuurlijk en oprecht op zoek naar die muziek die ervoor kan zorgen dat hij zijn droom kan uitleven. Op het podium, vrij en totaal overgegeven aan de magie van het moment, de muziek en het publiek.

Zang – Rémon Beeftink
Drums – Eva Korse
Basgitaar – Tessa Hendrikx
Gitaar – Leroy Carli